Spisekart
Forretter
Røkt kval “Vestfjordokse”
Serveres på spelttoast med honningost
Kr 165,-
Frisk salat med lokal geitost
Serveres med nybakt spelttoast
Kr 155,-
Fenalår med pære og lokal ost
Serveres med ruccola og tyttebærrømme
Kr 165,-
Potet- og purresuppe
Med varmrøkt ishavsrøye
Kr 155,-
Hovedretter
“Klassiker`n”
Lår og ferskribbe av villsau
Denne har fulgt oss i 15 år, og er fortsatt like populær.
Gårdens potet, saus, grateng av rotgrønnsaker og en smakfull salat.
Kr 425,-
Sennepsmarinert lam
Sennepsmarinert lammebog av villsau med rattatouille, ovnsbakte poteter, ingefærpærer og ostesaus.
Denne tallerkenretten høster alltid komplimenter.
Kr 395,-
Lammeskank
Lammeskank av villsau, så mør at den løsner fra beinet! Serveres med potetstappe fra årers avling, grønnsaker, sopp og en skysaus.
Kr 405,- NB: SERVERES FRA OKTOBER.
Desserter
Alle dessertene blir laget av bonden sjøl og er dermed behørig kvalitetssikret!
Kokkens berømte ostekake
Noen sier verdens beste?!
Serveres med bringebærcoulis.
165,-
Marthas Karamellpudding
Slik som bestemor laga den. Smelter i munnen og med rikelig med karamellsaus.
145,-
Panna Cotta a la Martha
Serveres med bærsaus
145,-
Lunchretter
Lammegryte
Villsau med potet, paprika, løk, krydder, urter og en tomatisert kraft, samt nybakt speltbrød
345,-
Nord- Norsk Bacalao
Med torsk, chili, olivenolje, basilikum, servert med nybakt speltbrød
Kr 345,-
Quiche Lorraine
Grønnsaker, egg fra gårdens høner, ost, skinke
(Kan serveres som vegetarrett). Serveres med en grønn salat
Kr 245,-
Tomatsuppe
En fyldig tomatsuppe basert på kjøttrullkraft med urter, bacon og speltpasta. Full av smak! Serveres med nybakt speltbrød.
Kr 245,-
Vi ser helst (pga. vår kjøkkenkapasitet) at alle i selskapet går for samme meny.
Dere må være minimum 12 personer, men vi kan sette mindre grupper sammen med et annet selskap – hvis mulig.