Forretter
Røkt kval“Vestfjordokse”
Serveres på spelttoast med honningost
Kr 135,-
Frisk salat med lokal geitost
Serveres med nybakt spelttoast
Kr 130,-
Fenalår med pære og lokal ost
Serveres med ruccola og tyttebærrømme
Kr 145,-
Potet- og purresuppe
Med varmrøkt ishavsrøye
Kr 130,-
Hovedretter
“Klassiker`n”
Lår og ferskribbe av villsau
Denne har fulgt oss i 15 år, og er fortsatt like populær. Gårdens potet, saus, grateng av rotgrønnsaker og en smakfull salat.
Kr 375,-
Sennepslam
Sennepsmarinert lammebog av villsau med rattatouille, ovnsbakte poteter, ingefærpærer og ostesaus.
Denne tallerkenretten høster alltid komplimenter.
Kr 345,-
Pannestekt skrei
Serveres med ertepuré, potetstappe fra gårdens egne poteter og en smakfull saus.
Dette er noe av det beste Nord- Norge har å by på i vinterhalvåret!
Kr 355,-
Desserter
Alle dessertene blir laget av bonden sjøl og er dermed behørig kvalitetssikret!
Kokkens berømte ostekake
Noen sier verdens beste?!
Serveres med bringebærcoulis
135,-
Marthas Karamellpudding
Slik som bestemor laga den. Smelter i munnen og med rikelig med karamellsaus.
125,-
Panna Cotta a la Martha
Serveres med bærsaus
125,-
Lunchretter
Lammegryte på Vietnamesisk manér
Villsau med østens krydder, kanel, rosiner, ingefær og druer, samt nybakt speltbrød
285,-
Nord- Norsk Bacalao
Med chili, olivenolje, basilikum, servert med nybakt speltbrød
Kr 275,-
Quiche Lorraine
Grønnsaker, egg fra gårdens høner, ost, skinke
(Kan serveres som vegetarrett). Serveres med en grønn salat
Kr 205,-
Tomatsuppe
En fyldig tomatsuppe basert på kjøttrullkraft med urter, bacon og speltpasta. Full av smak! Serveres med nybakt speltbrød.
Kr 215,-
Vi ser helst (pga. vår kjøkkenkapasitet) at alle i selskapet går for samme meny.
Dere må være minimum 12 personer, men vi kan sette mindre grupper sammen med et annet selskap – hvis mulig.