Restauranten

Bakerovnen

Høsten 2001 åpnet vi en gårdsrestaurant i tilknytning til gården. I vår restaurant holder vi lukkede selskaper med forhåndsbestilt meny hele året.
I vår meny vil du finne økologiske lokale retter, kort sagt ren mat. Det betyr at vi ikke bruker sprøytemiddel (pesticider) eller kunstgjødsel (mineralgjødsel). På sommeren og høsten sanker vi bær som blir satt på menyen. Vi tilbyr også kjøtt av rein og vilt fra distriktet samt utvalgte fiskeretter.
Maya har tatt en studie innen nordnorsk matkultur og kan fortelle mye om gamle dagers matstell. Vi skreddersyr kvelden etter deres ønske.

Du kan gjerne bestille i god tid eller minimum to dager før selskapet. Dette er fordi vi vil at kvaliteten på det vi serverer skal være så god som mulig.

Bryllup

Alt dere trenger å gjøre er å si JA – vi tar oss av resten!

Vi har hatt gleden av å arrangere flere bryllup på Marthahaugen, og vi tar gjerne imot dere for å se på våre lokaler.

I samråd med oss kan dere legge opp dagen slik dere ønsker det med meny og det hele. Vi kan tilby skyss med hest og karjol på sommerstid. Kanskje en felespiller med?

Marthahaugens gjestebud

Vi kan også arrangere gjestebud med 4-5 retter.

Matkultur i et økologisk perspektiv er vår spesialitet, og i samråd med deg kan vi komponere en utsøkt aften!